Британська Aviva збільшила свою частку у спільному підприємстві в Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ринок Індії становить інтерес для провідних страхових компаній, у тому числі й британської Aviva, яка збільшила пайову участь у спільному підприємстві Aviva Life Insurance Company India Limited (ALICIL).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що після погодження з регуляторами та антимонопольним органом Індії британський страховик придбав ще 25% акцій спільного підприємства зі страхування життя у Dabur Invest. Після завершення угоди, вартість якої не повідомляється, Aviva стала мажоритарним акціонером із часткою 74%.

“Угода дозволяє Aviva стати мажоритарним акціонером, посилюючи її економічний та операційний контроль, оскільки вона продовжує трансформувати ефективність бізнесу”, – прокоментували в Aviva.

Нагадаємо, у грудні минулого року Aviva повідомила про продаж свого підрозділу у В’єтнамі в рамках стратегії виходу з неприбуткових ринків. Згідно з умовами угоди, пакет акцій британського страховика буде передано компанії Manulife Financial Asia, яка укласти нову дистриб’юторську угоду з партнером Aviva Vietnam з банківського страхування Vietinbank.

Коментарі