Британські страховики побоюються конкуренції з боку IT-гігантів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британські страхові компанії серйозно побоюються конкуренції з боку технологічних гігантів, які мають значну впізнаваність бренду, розширені цифрові можливості та швидке обслуговування клієнтів. Так, згідно з опитуванням, проведеним GlobalData, кожен четвертий респондент готовий придбати страховку у Google або Amazon через спеціальні програми, що широко рекламуються.

«Прискорене зростання цифровізації після пандемії та ширше використання розумних домашніх пристроїв означає, що технологічні компанії та сторонні гравці становлять загрозу для страхових компаній у Великій Британії, використовуючи свої навички в цифровізації та високу впізнаваність бренду для залучення клієнтів», — прокоментували в GlobalData.

Оцінюючи перспективи інших IT-гігантів, аналітики не надто вірять в успіх Facebook через «негативні публікації в пресі в останні роки». Що ж до WhatsApp, то потенційні споживачі не бачать у ньому «життєздатного постачальника».

Раніше інтернет ресурс УкрСтравання повідомляв, що компанія Amazon оголосила про початок страхування підприємств малого та середнього бізнесу (МСП) у Великій Британії із залученням страхового брокера Superscript.

Коментарі