Брокерська компанія Howden заявила про покупку компанії з Ірландії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Howden зробив заяву про нове придбання на ринку Ірландії.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, йдеться про купівлю Intersure Group, яка спеціалізується на наданні брокерських, консалтингових послуг, а також є фахівцем з управління ризиками на регіональному ринку.

У повідомленні Howden йдеться, що угода зміцнить можливості компанії обслуговувати ірландський страховий ринок, оскільки компанія розширює свою географічну присутність у всій країні. Інші деталі правочину, включаючи її вартість, не повідомляються.

Нагадаємо, протягом минулого року Howden здійснив 56 стратегічних придбань, у тому числі з TigerRisk у США, March RS в Іспанії, Apex у Новій Зеландії, Théorème у Франції та Reich Insurance у Великій Британії. «Ми стали другим за величиною страховим брокером у Великій Британії – найбільшим за охопленням; ми стали одним із чотирьох перестрахувальних брокерів вищого рівня; і ми є найбільшим незалежним глобальним гравцем у Європі; і за глобальною спеціальністю ми найняли сотні людей по всьому світу, створивши команду із 2000 осіб», — прокоментував головний виконавчий директор Девід Хоуден.

Коментарі