Через атлантичний ураган Ян компанія Axis Capital понесла витрати на $160 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
AXIS Capital опублікувала попередні підсумки за третій квартал, повідомивши, що очікує на «найбільший операційний прибуток».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Axis Capital відомо, що збитки страховика через ураган Ян оцінюються в $160 млн, у тому числі страхові збитки в $100 млн і перестрахувальні збитки в $60 млн.

Загальна сума втрат Axis через ризик природних катастроф становить $212 млн, включаючи конвективні шторми в Європі, погодні явища в США та тайфуни в Азії.

«Оцінка чистих збитків від урагану Ян для сегменту перестрахування заснована на аналізі моделювання катастроф, оцінках страхових збитків у галузі, аналізі частки ринку та обмеженої інформації, отриманої від клієнтів та брокерів», – йдеться у прес-релізі. У компанії також наголосили, що наведені дані є прогнозними та можуть бути змінені після уточнень.

Нагадаємо, у другому кварталі страховий та перестрахувальний холдинг AXIS Capital знизив показник чистого прибутку до $27 млн ​​або $0,32 на одну звичайну акцію. Цей результат порівняно з аналогічним періодом минулого року ($228 млн. або $2,67 відповідно) свідчить про скорочення прибутку на 88%.

Коментарі