Другий квартал для AXIS Capital завершився падінням прибутку на 88%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У другому кварталі страховий та перестрахувальний холдинг AXIS Capital знизив показник чистого прибутку до $27 млн ​​або $0,32 на одну звичайну акцію. Цей результат порівняно з аналогічним періодом минулого року ($228 млн. або $2,67 відповідно) свідчить про скорочення прибутку на 88%.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз AXIS, витрати на реорганізацію бізнесу з перестрахування майна склали $16 млн. Ця сума була включена до сукупного обсягу операційних витрат компанії.

Нагадаємо, минулого місяця AXIS Capital провів низку змін у структурі бізнесу з метою зменшити залежність від збитків від подій природного катастрофічного характеру. Крім цього AXIS оголосив про вихід з бізнесу зі перестрахування майна, «щоб ще більше знизити загальну схильність до ризиків катастроф».

Коментуючи результати другого кварталу, Альберт Бенчімол, президент та головний виконавчий директор AXIS Capital сказав: «AXIS показала ще один квартал високих операційних показників, продовживши нашу тенденцію до покращення основних показників андеррайтингу порівняно з минулим роком».

Коментарі