Чергову заставу у судовій справі за участю Трампа надав страховик із Каліфорнії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ще одна страхова компанія із США надала заставні кошти у справі про шахрайство, в якому звинувачується Дональд Трамп. Йдеться про страхову компанію з Каліфорнії Knight Specialty Insurance, яка спеціалізується на автокредитах та є частиною Hankey Group. Сума застави складає $175 млн.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення агентства Bloomberg. Голова страхової компанії Knight Specialty Insurance Дон Хенкі заявив, що надання застави не пов’язане із політичними симпатіями.

«Я чув, що вони когось шукають, і саме цим займається компанія Knight Insurance/…/У нас є ліквідність, і я просто радий її надати», – сказав він. За словами Хенкі, надання застави слід розглядати як суто комерційну угоду: «Нас влаштовували облігації інвестиційного рівня/…/Так, я голосував за нього в минулому, але це комерційна угода, і це те, що ми робимо».

Раніше інвестори, брокери та клієнти американської перестрахувальної компанії Chubb висловили стурбованість з приводу облігацій, випущених дочірньою компанією Chubb — Federal Insurance Company, для покриття застави на суму $91,6 млн у апеляційній справі Дональда Трампа.

У відповідь генеральний директор Chubb Еван Грінберг сказав, що цей крок не слід сприймати як підтримку відповідача судового позову.

Коментарі