Чеський перестраховик VIG Re нарощує прибуток у першому кварталі до двозначних показників

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія із Чехії VIG Re завершила перший квартал 2022 року зі зростанням преміального доходу на 14,2% до 661 млн. євро. Двозначне зростання відзначається і в інших показниках: прибуток зріс на 19% до 26,8 млн. євро, результат андеррайтингу – на 28,5% до 20,2 млн. євро.
І

нтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що компанія має на меті стати провідним перестраховиком у країнах Центральної та Східної Європи, а також зміцнити свої позиції у Східній Азії.

За словами голови ради директорів VIG Re, «незважаючи на те, що 2021 рік стане найдорожчим за всю історію VIG Re, викликаним сильними повенями та ураганами в континентальній Європі, VIG Re досягла кращих результатів».

У компанії намагаються прогнозувати потенційну дію війни Росії проти України як на світову економіку, так і на перестрахувальний сектор. «Міжнародні санкції, введені проти росії, та порушення європейських ланцюжків постачань з українських виробничих майданчиків вплинуть на весь світ і ще більш виражений — на європейську економіку», — йдеться у прес-релізі.

Коментарі