Chubb купує спеціаліста у сфері страхування авіаційних ризиків з Австралії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Chubb уклала угоду на купівлю керуючого агента з Австралії, який спеціалізується на загальному страхуванні авіаційних ризиків – Catalyst Aviation Insurance.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Chubb, в якому йдеться, що угода зміцнить позицію Chubb та забезпечить брокерам та клієнтам ширший доступ до ринку Австралії через Chubb Global Markets, оптового та спеціалізованого бізнесу компанії на Лондонському ринку Lloyd’s.

Вартість угоди та інші деталі угоди не повідомляються. Після погодження з регулятором закриття угоди очікується наприкінці червня.

«Це придбання ще більше зміцнює наші позиції як страховик, якого обирають брокери та клієнти на місцевому ринку, розширюючи наші можливості та досвід в авіаційній галузі», – прокоментував Пітер Келахер, президент Chubb в Австралії та Новій Зеландії.

Раніше повідомлялося, що пасажири, які постраждали внаслідок сильної турбулентності під час авіарейсу SQ321 Лондон-Сінгапур, отримають компенсацію від авіакомпанії Singapore Airlines.

Коментарі