Державна корпорація Citic Group рятує від банкрутства страховика Dajia Insurance

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Китайська державна інвестиційна корпорація Citic Group вивчає можливості для покупки частки страхової компанії Dajia Insurance Group. Для цього представники Citic проводять комплексну перевірку документів для того, щоб придбати частку в 20% і взяти на себе управління страховиком.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела, знайомі із ситуацією. Безуспішні спроби знайти приватних інвесторів для Dajia змусили китайських чиновників звернутися за допомогою до Citic. Згідно з Bloomberg, «Citic втрутиться, щоб допомогти врятувати компанію, яка вважається занадто великою, щоб збанкрутувати».

Як раніше повідомляв інтернет ресурс УкрСтрахування, Dajia Insurance була створена для того, щоб взяти на себе зобов’язання збанкрутілого конгломерату Anbang Insurance Group. З того часу було зроблено спроби залучити приватних інвесторів та виставити на продаж активи страховика.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що Dajia Insurance Group веде консультації щодо продажу частини своїх активів у США. Йдеться про продаж готелів Montage Laguna Beach та Four Seasons на загальну суму понад $1 млрд.

Коментарі