Державний перестраховик з Індії GIC Re планує виключити залежність від інвестиційного доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками 2024 фінансового року державна перестрахувальна компанія Індії General Insurance Corporation (GIC Re) відзвітувала про чистий прибуток 64 973 млн. індійських рупій ($779 млн.). Цей результат на 2,9% перевищив аналогічний показник фінансового року 2023 року.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування зі звіту GIC Re, приріст чистого прибутку зумовлений насамперед збільшенням інвестиційного доходу. У той час, як обсяг заробленого преміального доходу GIC Re знизився на 6,2%, інвестиційний дохід перестраховика збільшився на 9,7%.

«Як видно з фінансових показників, прибуток GIC Re частково надходить від інвестиційного доходу, і діяльність компанії буде зосереджена на відмові від залежності від інвестиційного доходу», – прокоментували у GIC Re.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що перестрахувальна компанія General Insurance Corporation (GIC Re) націлена на збільшення міжнародної діяльності з 2026 фінансового року. Про це в інтерв’ю місцевій телекомпанії заявив керуючий директор Рамасві Нарайанан. За його словами, перестрахувальна компанія розширить присутність на закордонних ринках після того, як «зміцнить свої позиції та переконається, що бізнес на цих ринках йде добре».

Коментарі