Для покриття військових ризиків та тероризму британська Hiscox зарезервувала $40 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На квартальні результати британської страхової компанії Hiscox вплинула військова агресія росії проти України, змусивши страховика резервувати додаткові $40 млн.

«Хоча збитки від конфлікту в Україні, завдані в першому кварталі, мінімальні, Група зарезервувала близько $40 млн за вирахуванням перестрахування очікуваних збитків, в основному через портфель політичного насильства, війни та тероризму (PVWT)».

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Hiscox, валовий преміальний дохід Групи збільшився на 10,3% до $1,39 млрд, завдяки сильному зростанню в секторі перестрахування цінних паперів, а також ефективності цифрового партнерства та прямих роздрібних продажів.

Коментуючи результати роботи у першому кварталі, виконавчий директор Hiscox сказав: «Окрім квартальних показників, ми, як і раніше, глибоко засмучені конфліктом в Україні. Ми підтримуємо постраждалих клієнтів і вносимо свій внесок у глобальну гуманітарну допомогу, роблячи пожертвування Червоному Хресту та Комітету з надзвичайних ситуацій».

Коментарі