Для страховиків життя Німеччини аналітики AM Best підготували негативний прогноз

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ще один негативний прогноз для страховиків Німеччини представила міжнародна рейтингова агенція AM Best. На цей раз – для сектора страхування життя.

У звіті Market Segment Report «Перспективи сегменту ринку: страхування життя в Німеччині» агентство AM Best каже, що нестабільні економічні умови означають, що зростання нового бізнесу серед компаній зі страхування життя, ймовірно, залишиться низьким.

Автори звіту очікують, що підвищення ставок призведе до створення сприятливіших умов для страховиків життя Німеччини. Серед факторів, які можуть мати сприятливий вплив на сектор, – зниження нормативних вимог до платоспроможності та рівня капіталу.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що рейтингове агентство AM Best зберегло негативний прогноз для сектора non-life страхування Німеччини, оскільки на ринку зберігається негативний вплив інфляції претензій на прибутковість страховиків. Крім інфляційного тиску негативний прогноз обумовлений «слабкими перспективами зростання» та «конкурентним середовищем, яке впливає на прибутковість андеррайтингу».

Коментарі