Дорога страховка уповільнює попит на елітну нерухомість у штаті Флорида

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Стрімке зростання вартості страхування домоволодінь та інші витрати призвели до того, що південно-західне узбережжя Флориди втрачає статус регіону США, що швидко зростає. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

«Домовласникам від півдня Сарасоти до Неаполя, відомого своїми восьмизначними особняками на набережній, доводиться важче продавати свою нерухомість, а надлишок пропозицій призвів до падіння цін на житло», – повідомляє Bloomberg.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що однією з головних причин збільшення вартості страховки для елітної нерухомості в штаті Флорида став атлантичний буревій Ян у 2022 році, який завдав масштабних економічних збитків.

Згідно з інформацією Bloomberg, «навіть для помірно багатих людей витрати на страхування починають ставати недоступними: вартість так званого страхування високої вартості, що у широкому розумінні визначається як поліси, що охоплюють будинки вартістю понад $1 млн, випереджає зростання премій за будинки з більш скромною вартістю».

Нагадаємо, результати опитування мешканців Флориди свідчать про низку проблем, які роблять страхування домоволодінь складним, тривалим та ризикованим процесом.

Коментарі