Екологи через акціонерів Munich Re чинять тиск на керівництво страхової групи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідну страхову та перестрахувальну групу атакують правозахисники та екологи, вимагаючи привести свої зобов’язання у відповідність до науки про клімат.

Так, екологічна та правозахисна організація Urgewald, що входить до складу Insure Our Future, спільно з іншими неурядовими організаціями звернулася до акціонерів Munich Re із закликом відмовитись від продовження повноважень членів правління страхової групи.

Примітно, що таке звернення з’явилося незадовго до Загальних зборів акціонерів Munich Re, на яких буде представлено фінансову звітність та проголосовано склад правління.

Активісти заявляють, що Munich Re «не виконує достатньо своєї відповідальності щодо впровадження більш ефективних заходів щодо захисту клімату», насамперед тому, що не взяла на себе зобов’язання припинити страхування та інвестиції в нові нафтогазові проекти.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв про відмову Munich Re від страхування Східноафриканського нафтопроводу EACOP, оскільки це не відповідає політиці побудови сталого суспільства.

Коментарі