Екологи назвали звіт Лондонського Lloyd’s камуфляжем, який прикриває відсутність результату

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Зобов’язання ESG (екологічне, соціальне та корпоративне управління) страхового ринку Лондонський Lloyd’s позбавлені конкретних дій щодо боротьби зі зміною клімату, і у зв’язку з цим виникає багато серйозних питань з боку екологічних організацій.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо із заяви неурядової організації Insure Our Future, в якій йдеться про відсутність будь-яких конкретних результатів Лондонського Lloyd’s у вирішенні кліматичних та соціальних проблем.

Так, раніше Lloyd’s заявляв, що просив своїх агентів, що управляють, не надавати жодного нового покриття для проектів викопного палива з 1 січня 2022 року. Тим не менш, у поточному звіті Lloyd’s не повідомляється, чи виконують його члени це зобов’язання.

Lloyd’s намагається приховати свою нездатність виконати свої кліматичні зобов’язання. Іншими словами, звіт Lloyd’s щодо ESG за 2021 рік – це камуфляж, який прикриває відсутність результату», – йдеться у заяві екологічних активістів.

Нагадаємо, заявлені зобов’язання французької перестрахувальної компанії SCOR не підтримувати проекти з розробки та експлуатації нафтових родовищ є «недолугою політикою»

Коментарі