Фінансовий холдинг HSBC приваблює спеціалістів для розробки стратегії з відділення азіатського бізнесу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лондонський інвестиційний банк Robey Warshaw розробить для фінансового холдингу HSBC стратегію відокремлення азіатського портфеля, як пропонує китайський страховик Ping An.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що HSBC має розділити свої бізнес-операції за регіональною ознакою для більш справедливого розподілу прибутку. Така пропозиція була від найбільшого акціонера HSBC китайської страхової групи Ping An.

За інформацією Reuters, фахівці Robey Warshaw допоможуть HSBC перетворити бізнес, зберігаючи статус глобального банку.

“Позиція HSBC полягає в тому, що він створить велику цінність як глобальний банк завдяки “мережевому ефекту” можливості обслуговувати великі компанії з одного регіону в іншому”, – повідомляє Reuters.

Нагадаємо, HSBC заробляє більшу частину своїх грошей в Азії, при цьому його глобальна мережа несе додаткові витрати, не приносячи достатньої економічної вигоди. Генеральний директор HSBC Ноель Квінн «подвоїв свої зусилля в Азії, перемістивши туди топ-менеджерів з усього світу та вклавши мільярди доларів у прибутковий бізнес з управління активами, приділяючи особливу увагу регіону».

Коментарі