Фінансовий сектор відіграє важливу роль в енергетичній безпеці та сталому розвитку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Зусилля для вирішення кліматичних проблем та переходу на низьковуглецеву економіку мають продовжуватися навіть у той час, коли триває відкрита війна проти України.

Виступаючи на конференції Корпорації лондонського Сіті, посланець ООН з клімату Марк Карні закликав уряди, компанії та фінансовий сектор не допустити, щоб конфлікт, який Москва називає «спецоперацією», дотримався глобальних зусиль. Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення агентства Reuters.

За словами Карні, глобальна енергетична безпека неможлива без сталого розвитку. Важливу роль у побудові сталого суспільства та безвуглецевій економіці відіграють компанії фінансового сектора, зокрема учасники Альянсу страховиків Net Zero та Альянсу власників чистих активів Net Zero.

“Абсолютно важливо, щоб ми усвідомили, що ми не можемо дозволити використати енергію як зброю так, як це намагався зробити російський президент”, – сказав Керрі у своєму виступі.

«Урок у тому, що ми маємо рухатися швидше, щоб знешкодити енергію у будь-якій точці світу. Це не вперше, коли її використовують як зброю», — додав він.

Коментарі