Французька AXA Group після звіту за півріччя оголосила викуп акцій на 1 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками першого півріччя французька страхова група AXA Group досягла зростання за всіма основними показниками – виручкою, прибутком і платоспроможністю. Згідно зі звітом AXA Group, валовий виторг зріс на 1% до 55 млрд євро, прибуток показав приріст у 4% до 3,9 млрд євро, а базовий прибуток з розрахунку на одну акцію зріс на 11% до 1,65 євро.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз AXA Group, оголошено зворотний викуп акцій страховика на загальну суму 1 млрд євро, коефіцієнт платоспроможності зміцнився на 10 пунктів до 227%.

Коментуючи результати за перше півріччя, генеральний директор Томас Буберл сказав: «Ми повідомляємо про високу технічну рентабельність усіх підрозділів, зокрема у Франції та Європі, що демонструє привабливу та стабільну продуктивність, а AXA XL демонструє стійкі результати, незважаючи на вплив війни в Україні». За його словами, програма зворотного викупу акцій на 1 млрд євро «відбиває наші високі операційні показники, стійкість нашого балансу і реалізацію наших ініціатив з управління капіталом, що триває».

Коментарі