FWD Group розширює присутність на ринку такафул-страхування у Малайзії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатська страхова група FWD Group Holdings повідомила про успішне завершення покупки 21% акцій компанії з Малайзії FWD Takaful Berhad. Після завершення операції FWD Group збільшила свою частку в малайзійському страховику до 70%.

«Ми раді збільшити наші інвестиції у FWD Takaful після першого виходу на ринок Малайзії п’ять років тому. Наша прихильність до зміни ставлення людей до такафулу в Малайзії полягає у зміцненні нашої присутності в місцевій спільноті у довгостроковій перспективі», – прокоментував керуючий директор FWD Group.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про вихід на ринок Малайзії FWD Group після придбання контрольного пакету акцій BSN Life Berhad. Після закриття угоди у другому кварталі 2023 року FWD Group стала партнером державного банку з Малайзії Bank Simpanan Nasional (BSN) у секторі такафул-страхування, включаючи страхування життя.

Нагадаємо, Pacific Century Group, материнська компанія паназіатської страхової групи FWD, спростувала інформацію про можливий продаж бізнесу FWD через відкладене IPO.

Коментарі