Гібридні заходи, що поєднують фізичну та віртуальну присутність, потребують страхового покриття

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Скасування публічного заходу, що поєднує фізичні та віртуальні елементи, покривається страховим полісом, спеціально розробленим компанією Beazley.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, затребуваність такого роду покриття пояснюється відновленням публічних заходів, які все ще після карантинних обмежень можуть поєднувати фізичну присутність учасників та їхню віртуальну участь.

У компанії підкреслюють, що подібні гібридні заходи мають шанси на успіх у разі правильного функціонування як технологій, так і фізичної інфраструктури. Невдача в будь-якому з них може завдати шкоди фінансам і репутації організаторів заходу».

Новий страховий продукт є доступним для клієнтів Beazley в США.

Раніше у Beazley повідомляли про різке зростання попиту на страхове покриття ризику масової стрілянини. За словами Кріса Паркера, голови відділу боротьби з політичним насильством та захистом від смертоносної зброї в Beazley, «страхова компанія зафіксувала 25-відсотковий стрибок виручки від своєї політики щодо смертоносної зброї, при цьому кількість запитів збільшилася на 30–35%, а ставки – На 10-15%».

Коментарі