Після низки випадків масової стрілянини в США попит на спеціальне страхування різко зріс

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після низки трагічних інцидентів, пов’язаних із масовою стріляниною в громадських місцях, у США щонайменше на 10-15% подорожчало страхове покриття цього виду ризиків.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на дані Gun Violence Archive, з початку року в США сталося 293 випадки масової стрілянини, включаючи розстріл 19 учнів та 2 викладачів початкової школи в Техасі у травні цього року.

Представник страхової компанії Beazley повідомив про різке зростання попиту на страхування ризику масової стрільби. За словами Кріса Паркера, голови відділу боротьби з політичним насильством та захистом від смертоносної зброї в Beazley, «страхова компанія зафіксувала 25-відсотковий стрибок виручки від своєї політики щодо смертоносної зброї, при цьому кількість запитів збільшилася на 30–35%, а ставки – На 10-15%».

Серед тих, хто потребує страхового покриття ризику масової стрілянини – школи, підприємства громадського харчування, муніципалітети, молитовні будинки, а також організатори масових заходів – марафонів, виставок, фестивалів, концертів.

Коментарі