Глава Insurance Europe пропонує шляхи вирішення глобальної нестачі страхового покриття

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Проблема нестачі глобального страхового покриття неодноразово обговорювалася на міжнародних дискусійних майданчиках. Цього разу в рамках Міжнародної страхової конференції у Празі було названо головні напрямки страхового захисту, які потребують негайного вирішення: пенсійне, кібернетичне та страхування ризиків природних катастроф.

За словами голови страхової асоціації Insurance Europe Адреаса Брандштеттера, у зміцненні національних пенсійних схем вирішальну роль можуть грати страхові компанії, взявши на себе функцію постачальників пенсій другого та третього рівня. Для цього, наголосив глава Insurance Europe, необхідні консолідовані зусилля політиків, страховиків та громадськості.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з виступу Брандштеттера відомо, що політики мають зробити все можливе, щоб обмежити зміну клімату, яка вже значно збільшує частоту та серйозність природних катастроф. Щодо кібернетичних ризиків робота страховиків обмежена відсутністю даних для моделювання та оцінки ризиків, що обмежує розвиток ринку.

Коментарі