Глава Лондонського Lloyd’s анонсував оголошення про початок страхування українського зерна

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найближчим часом очікується офіційне оголошення страховиків та брокерів Лондонського ринку Lloyd’s про страхування операцій з відвантаження та транспортування українського зерна. Про це заявив голова Лондонського Lloyd’s Брюс Карнегі-Браун у коментарі агентству Reuters.

За його словами, учасники ринку ведуть напружену роботу щодо експорту зерна з українських портів у Чорному морі. «Ми очікуємо побачити оголошення від брокерів та андеррайтерів про деякі продукти, які підтримуватимуть це протягом найближчих кількох днів», – сказав Карнегі-Браун. Він наголосив на важливості дотримання умов досягнутої угоди, щоб страховики могли виконати свою роботу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що ставки страхування у зв’язку з військовими ризиками зросли до 5% вартості морського судна. На початок повномасштабного вторгнення цей показник становив 0,025%.

Раніше повідомлялося, що низка андеррайтерів страхового ринку Лондонський Lloyd’s висловила зацікавленість у тому, щоб надати необхідне страхове покриття транспортуванню українського зерна Чорним морем.

Коментарі