Головою правління Deutsche Bank стане колишній голова нідерландської Aegon

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сьогодні відбудуться загальні збори акціонерів одного з найбільших банків Німеччини Deutsche Bank, на яких буде обрано нового голову правління.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, нинішнього голови правління банку Пола Ахляйтнера змінить Олександр Вайнендтс, який протягом 12 років очолював страхову компанію з Нідерландів Aegon.

Вайнендтс відомий тим, що успішно вивів компанію з кризи 2008 року. Акціонери Deutsche Bank покладають надію на можливість нового голови правління відродити колишню репутацію німецького банку.

Нагадаємо, влітку 2019 року Deutsche Bank оголосив про стратегічну реструктуризацію, в рамках якої планувалося глобальне кадрове скорочення, яке торкнеться 18 тисяч робочих місць. Банківський гігант скоротив низку операцій із фіксованим доходом, які традиційно вважалися сильною стороною діяльності Deutsche Bank. У Deutsche Bank були готові до того, що реструктуризація 2019 року відкине банк на останні ринкові позиції і призведе до збитків. Однак у перспективі ці дії дозволять банку повернутися до лідерства у глобальному масштабі.

Коментарі