Група Allianz є головним страховиком літака Singapore Airlines, що постраждав від турбулентності

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Основним страховиком, що покриває ризики для літака Singapore Airlines, є страхова група Німеччини Allianz. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Reuters.

Посилаючись на власні джерела, які знайомі з цим питанням і побажали залишитися невідомими, Reuters повідомило про відповідальність Allianz за договором страхування, укладеним із сінгапурською авіакомпанією Singapore Airlines. Інша інформація щодо величини страхового покриття та збитків наразі невідома.

Нагадаємо, 21 травня літак Singapore Airlines потрапив до зони турбулентності. Від сильної тряски пасажирів розкидало по салону, 30 людей отримали серйозні поранення, одна людина померла від серцевого нападу. Екіпаж здійснив екстрену посадку в Бангкоку, де постраждалим було надано медичну та психологічну допомогу. Двадцять осіб наразі перебувають на лікуванні у відділеннях інтенсивної терапії лікарні Самітівей у Бангкоку.

Згідно з коментарем Асоціації британських страховиків ABI, поліси туристичного страхування «швидше за все» покриють травми пасажирів від сильної турбулентності, в яку потрапив авіалайнер Singapore Airline, який виконував рейс із Лондона до Сінгапуру.

Коментарі