Група Allianz виділила 2 млн євро для допомоги рятувальникам у підтоплених районах Німеччини

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша страхова група Німеччини Allianz SE, будучи одним з основних страховиків у регіонах, що постраждали від повені, виділила 2 млн євро як допомогу для гуманітарних і рятувальних операцій.

«Роблячи пожертвування рятувальним організаціям, ми віддаємо шану невпинним зусиллям тисяч співробітників служб екстреної допомоги, які рятують життя та зменшують матеріальні збитки», – прокоментувала Люсі Баккер, директор із врегулювання збитків Allianz Versicherungs-AG. За її словами, близько 600 оцінювачів збитків, експертів та зовнішніх постачальників послуг Allianz працюють над тим, щоб оцінити збитки від повені, організувати заходи щодо сушіння, ремонту та виплати страхового відшкодування.

У групі Allianz також виступили за обов’язкове страхування ризику повені за умови, якщо таке покриття буде солідарним і демократичним.

«Питання про обов’язкове страхування в Німеччині зараз знову постало. Однак рішення не полягає в якійсь одній ізольованій програмі обов’язкового страхування. Така програма не запобігла б жодній втраті. Йому не вистачає солідарності і він недемократичний, оскільки позбавляє клієнтів свободи вибору», – заявив Клаус Петер Релер, член правління Allianz SE.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що застрахована шкода від масштабної повені в Баварії та Баден-Вюртембергу оцінюється представниками страхової галузі Німеччини у мільярди євро.

Коментарі