Ілон Маск пояснив, чому сучасне автострахування неефективне

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На саміті в Майамі All-In Summit генеральний директор автовиробника Tesla Motors присвяти свій виступ проблемам сучасного автострахування, який, на думку Ілона Маска, «неймовірно неефективний». На думку Маска, водії змушені стикатися з багатьма посередниками, які невиправдано завищують вартість автострахування.

«Індустрія автострахування є неймовірно неефективною, тому що у вас так багато посередників. Від страхового агента до кінцевого перестраховика є півдюжини компаній, кожна з яких отримує свою частку», – зазначив Маск.

За його словами, методика більшості страховиків ґрунтується на статистичних даних історії водіння того чи іншого водія. Страхова програма Tesla, яка була запущена нещодавно, оцінює манеру водіння в реальному режимі часу.

“Наша страховка заснована на тому, як ви насправді ведете, а не на тому, як історично водили люди, які відповідають вашій демографічній групі”, – пояснив Маск. “І тоді ви можете закрити петлю навколо свого страхового тарифу, просто краще водячи машину, дивлячись на свій результат і знижуючи страховку в режимі реального часу”, – продовжив він. “І люди це роблять. Насправді це сприяє безпечнішому водінню».

Коментарі