Insurance Europe підтримує підсумкову постанову конференції з питань клімату COP28

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Європейська страхова асоціація Insurance Europe підтримує ухвалення заключної постанови конференції з клімату COP28, що обмежує використання викопного палива.

У заяві Insurance Europe йдеться про відданість європейській страховій галузі боротьбі зі зміною клімату та подолання прогалин у захисті клімату – незастрахованих втрат від стихійних катастроф.

«Окрім скорочення викидів, не менш важливо активізувати зусилля щодо адаптації, щоб максимально знизити наслідки зміни клімату. Тут основна відповідальність лежить на органах державної влади, але страхова галузь має намір зіграти свою роль, і багато страховиків і страхових асоціацій фактично вже беруть участь у низці ініціатив щодо прискорення адаптації», – прокоментувала генеральний директор Insurance Europe Мікаела Коллер.

За її словами, страхова галузь, яка є найбільшою групою інституційних інвесторів у Європі з активами понад 10 трлн євро, підтримує стійкий перехід, адаптацію до зміни клімату, ділячись досвідом у сфері ризиків та працюючи з урядами для максимального збільшення страхового покриття.

Коментарі