InsurTech-платформа Accelerant відкриває своє представництво у Брюсселі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
InsurTech-платформа Accelerant, що об’єднує мережу андеррайтерів у сфері страхових технологій та забезпечує можливості для покращення обслуговування страхувальників, оголосила про відкриття свого представництва в Бельгії.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Accelerant. Відкриття штаб-квартири в Брюсселі розширить присутність компанії на європейському ринку, де попит на послуги Accelerant дуже високий. “З тих пір, як ми запустили Accelerant у Європі, ми були вражені попитом на наше унікальне поєднання аналізу даних та довгострокового партнерства”, – сказав Джефф Радке, генеральний директор Accelerant.

Компанія заснована в 2018 році та базується «на революційній платформі даних InSightFullTM, яка допомагає членам краще розуміти ризики, отримувати вигоду від аналітичних даних та справлятися зі складнощами в роботі та регулюванні».

Європейський підрозділ Accelerant регулюється Національним банком Бельгії та Управлінням з фінансових послуг та ринків. Accelerant гарантує низку класів страхування, крім страхування життя.

Коментарі