Інвестори Credit Suisse вимагають рішучих кроків для вирішення кліматичних проблем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
На Раду директорів міжнародної фінансової групи Credit Suisse тиснуть інвестори, закликаючи до більш рішучих кроків у боротьбі зі зміною клімату.

Група з 31 інвестора з сукупними активами під управлінням понад $5 трлн вимагають від керівництва Credit Suisse припинити фінансування розробки копалин і допомогти іншим компаніям відмовитися від економіки з високим вмістом вуглецю.

До групи інвесторів входять Legal&General Investment Management, Aviva Investors, найбільший пенсійний фонд Швейцарії BVK, датський інвестор Sparinvest, шведський страховик Folksam, інвестор у сфері сталого розвитку Grünfin та британські державні пенсійні інвестори Northern LGPS та Border to Coast Pensions Partnership.

Резолюція, що координується відповідальною інвестиційною неурядовою організацією ShareAction та Ethos Foundation за підтримки швейцарської асоціації відповідальних інвестицій, стане першою подібною резолюцією акціонерів, надісланої швейцарській компанії.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Credit Suisse готується подати звіт за перший квартал 2022 року, в якому наголошується негативний ефект від подій в Україні на діяльність Credit Suisse, а також уповільнення ділової активності та посилення регуляторних правил.

Коментарі