Ірландська Avolon провела списання вартості літаків, що утримуються в росії, на $304 млн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія авіаційного лізингу з Дубліна Avolon лише за перший квартал втратила $304 млн через утримання у російських аеропортах 10 лізингових бортів.

Компанія зробила списання, що знизило вартість літаків, що утримуються, до нуля, – повідомили в Avolon. «Незважаючи на те, що ми продовжуємо докладати всіх зусиль для відновлення цих активів, ми визнаємо повне знецінення цього кварталу, повністю забуваючи про фінансові наслідки російських санкцій», — йдеться у заяві генерального директора Avolon Донала Слеттері. Avolon також повідомила про чисті збитки у розмірі $182 млн.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що американська лізингова компанія Air Lease ухвалила рішення про списання з балансу 27 повітряних суден, які через санкції примусово затримані російською федерацією в аеропортах. Списання обійдеться компанії у трохи більше ніж $800 млн.

Також нагадаємо, що юристи Clyde&Co проводять консультації для страхового ринку Lloyd’s для вирішення ситуації із затриманими в Росії сотнями лізингових літаків.

Коментарі