Іспанський страховик Mapfre отримав членство в альянсі Net Zero Insurance Alliance

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова і фінансова група з Іспанії Mapfre приєдналася до екологічної групи страховиків Net Zero Insurance Alliance, зобов’язавшись не пізніше 2050 року домогтися нульового вуглецевого сліду у своїх операційних і виробничих процесах.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Mapfre. Повідомляється, що зобов’язання компанії призведе до максимального скорочення викидів СО2 «у всій організації та усуне залишкові викиди, які не скорочені за рахунок компенсаційних проектів».

«Наша відданість охороні навколишнього середовища полягає у неухильному та поступовому підвищенні вимог до стійкості, супроводі суспільства у справедливому перехідному періоді та допомоги нашим клієнтам та людям, які залежать від їхньої активності», — прокоментував Антоніо Уертас, голова Mapfre.

Раніше страховий холдинг із Японії Tokio Marine приєднався до альянсу, крім цього ініціативу створення Net Zero Insurance Alliance підтримали вісім страхових груп: Allianz, AXA, Aviva, SCOR, Swiss Re, Zurich Insurance, Munich Re та Generali.

Коментарі