Італійська Generali має намір продати підрозділ зі страхування життя у Німеччині

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Generali розглядає варіанти для продажу свого підрозділу зі страхування життя у Німеччині Generali Deutschland Pensionskasse. За інформацією Bloomberg, найімовірнішим покупцем може стати холдингова компанія Frankfurter Leben Holding, яка належить китайському конгломерату Fosun International.

За інформацією джерел Bloomberg, угода спрямована на вивільнення капіталу та покращення коефіцієнта платоспроможності. Очікується, що про продаж підрозділу, під управлінням якого знаходяться активи на суму близько $2,5 млрд, буде оголошено цього місяця.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що італійська страхова група Generali діє відповідно до своєї бізнес-стратегії. У Групі намагаються «зосередитися на прибуткових активах та продажах непрофільних портфелів та продуктів для життя».

Нагадаємо, за підсумками минулого року італійська страхова група Generali наростила операційний прибуток на 11.2% до 6,5 млрд. євро. Показник чистого прибутку склав 2,9 млрд євро, що на 2,3% вище за результат за 2021 рік.

Коментарі