Італійська Generali стала мажоритарним акціонером страховика з Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша в Італії страхова група Generali після отримання регуляторного погодження оголосила про завершення угоди щодо придбання частки у страховій компанії з Індії Future Generali India Insurance (FGII) та отримання статусу мажоритарного акціонера.

Згідно з прес-релізом Generali, угода повністю відповідає стратегії Групи, спрямованої на зміцнення позиції Generali на ринках, що швидко ростуть, зокрема, на страховому ринку Індії.

“Ми раді, що тепер ми можемо зміцнити свої позиції в нашому спільному страховому підприємстві P&C в Індії та підвищити цінність для наших клієнтів, агентів, партнерів та дистриб’юторів”, – прокоментував Роб Леонарді, регіональний директор Generali Asia.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Generali погодилася придбати у Future Enterprises Limited 25% акцій Future Generali India Insurance (FGII) за суму близько 145 млн євро, що збільшує частку Generali до 74%. У FGIL частка Generali збільшилася до 68% після фінансової винагороди на суму 26 млн. євро.

Коментарі