Канадський страховик Intact наростив на 50% чистий прибуток, незважаючи на збитки від природних катастроф

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія із Канади Intact Financial представила результати за четвертий квартал 2023 року. У звітному періоді чистий прибуток Intact склав CA$531 млн, що на 50% перевищує результат аналогічного періоду 2022 року.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Intact, преміальний дохід компанії зріс на 4% до CA$5,4 млрд, дохід від андеррайтингу збільшився на 62% до CA$787 млн, інвестиційний дохід становив CA$376 млн (+35%).

У компанії очікують, що «протягом наступних 12 місяців важкі умови на страховому ринку збережуться у більшості напрямків бізнесу, що зумовлено інфляцією та втратами внаслідок катастроф». Також прогнозується зростання в Канаді страхових внесків на особисте майно «на високі однозначні цифри».

Нагадаємо, Intact Financial у четвертому кварталі 2023 року зазнала сукупних збитків через природні катастрофи на суму CA$200млн. Сукупні збитки включають збитки в сегменті UK&I внаслідок штормів Кьяран і Бабет, а також втрати від екстремальної погоди в Канаді та США.

Коментарі