Кількість страховиків, які відмовилися від трубопроводу EACOP, зросла до 28

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Ряд провідних страхових та перестрахувальних компаній оголосили про відмову у причетності до будівництва та експлуатації Східноафриканського трубопроводу EACOP.

Загалом 28 компаній заявили про відмову у наданні страхового та перестрахувального захисту EACOP через значне забруднення навколишнього середовища та ризики для прав людини, які трубопровід представляє.

Нові компанії, які відмовилися від EACOP – SiriusPoint, Riverstone International, Enstar Group та спеціалізовані страховики Blenheim та SA Meacock.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування із заяви групи неурядових екологічних організацій Insure Our Future відомо, що зростатиме тиск на решту страховиків, включаючи AIG, Tokio Marine, Chaucer та Hiscox, з метою виключити їх участь у проекті.

Нагадаємо, неурядові екологічні організації не залишають спроб чинити тиск на страхові та перестрахувальні компанії, вимагаючи відмови від підтримки будівництва Східноафриканського трубопроводу EACOP. Так, біля офісу страхової та перестрахувальної компанії Chubb Abbey House у Манчестері (Великобританія) пройшла акція проти участі Chubb у страхуванні Східноафриканського нафтопроводу (EACOP).

Коментарі