Китайська Ping An здатна щодня врегулювати понад 600 тисяч претензій

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша в Китаї страхова група Ping An опублікувала звіт про врегульовані претензії у 2022 році, згідно з яким середня сума щоденних страхових виплат склала 770 млн юанів ($111 млн).

Всього за звітний рік чотири компанії, що входять до холдингу Ping An, врегулювали 200 млн. претензій, що еквівалентно 600 тисячам щоденних заявок.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що загальна сума виплат за претензіями за весь 2022 рік перевищила 280 млрд юанів ($40 млрд).

Нагадаємо, Ping An у першому кварталі наростив чистий прибуток на 48,9% до 38,4 млрд юанів ($5,5 млрд). Вагомий внесок у прибутковість китайського страховика внесла інвестиційна діяльність, хоча у компанії зазначили, що «глобальні ринки капіталу залишалися нестабільними у складному міжнародному середовищі».

Раніше повідомлялося, що китайська страхова група Ping An не залишає спроб вплинути на керівництво фінансового холдингу HSBC здійснити реорганізацію бізнес-моделі, виділивши азіатський бізнес в окрему компанію. Водночас Рада директорів фінансового холдингу HSBC рекомендує акціонерам не підтримувати пропозицію ініціативної групи акціонерів з Гонконгу про перегляд структури HSBC та виділення його азіатського бізнесу.

Коментарі