Китайські страховики життя відновлюють прибутковість після періоду пандемії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Китайський страховик життя China Life Insurance зумів наростити прибуток у першому кварталі на 18% до 17,9 млрд юанів проти 15,2 млрд юанів роком раніше. Результат найбільшого країни страховика життя наочно демонструє пожвавлення ринку після періоду пандемічних обмежень.

За словами президента China Life, «галузь страхування життя переживає швидке відновлення, при цьому загальний обсяг премій збільшується з кожним місяцем, а продаж нових полісів допомагає відновленню».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також відомо, що за оцінками компанії зі страхування життя New China Life Insurance, очікуваний прибуток у першому кварталі перевищить результат аналогічного періоду минулого року на 120%.

За даними Комісії з регулювання банківської та страхової діяльності (CBIRC), 10 страхових компаній, які цього року прийняли нові стандарти бухгалтерського обліку, зафіксували збільшення сукупного прибутку за квартал.

Раніше повідомлялося, що найбільша у Китаї страхова група Ping An Insurance у першому кварталі наростила чистий прибуток на 48,9% до 38,4 млрд юанів ($5,5 млрд).

Коментарі