Кліматичний звіт AXA Group містить зобов’язання у сфері біорізноманіття

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французька страхова група AXA опублікувала Доповідь про клімат та біорізноманіття, взявши на себе юридичні зобов’язання продовжувати діяльність зі скорочення кліматичних ризиків та розширення біорізноманіття. Згідно з AXA Group, у 2021 році відбулося поліпшення «потенціалу глобального потепління» до 2,6 ° C, що на 0,1 ° C нижче ринкового показника (2,9 ° C).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AXA Group відомо, що вуглецевий слід інвестиційного портфеля AXA скоротився на 29%, але в Групі вважають за необхідне подальше прискорення заходів щодо переходу до безвуглецевої економіки.

У частині біорізноманіття ініціативи AXA Group включають інвестиції в природні екосистеми, боротьбу з вирубуванням лісів та нецільовим використанням природних ресурсів.

Коментуючи ініціативи Групи, генеральний директор Томас Буберл сказав: «AXA була піонером у боротьбі з глобальним потеплінням та захистом біорізноманіття. Ця доповідь показує, що наші знання про ці основні питання розширилися і що наші дії дають конкретні результати».

Коментарі