Клуби НХЛ вимагають від страховика мільярдне відшкодування за ризиком Covid-19

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Суддя Верховного суду Каліфорнії 20 липня виніс попереднє рішення щодо позову 19 хокейних клубів до страхової компанії, яка відмовила у мільярдному відшкодуванні за ризиком Covid-19.
Згідно з інформацією Bloomberg, рішення стосується можливості хокейних клубів оскаржити в судовому порядку рішення Factory Mutual Insurance, яка відмовилася відшкодовувати збитки через пандемію.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Bloomberg відомо, що судове рішення стосується незаконної відмови у страховому покритті ризику інфекційних захворювань. Згідно з умовами страхового поліса, максимальне відшкодування цього пункту становить $1 млн.

Водночас, заявники від імені хокейних клубів вимагають від страховика багатомільярдного відшкодування, аргументуючи тим, що «зараження, викликане вірусом Covid, пошкодило їхні стадіони, змусивши їх закритися і позбавивши їх доходів у мільярди доларів».

Раніше Апеляційний суд Каліфорнії (США) скасував рішення суду першої інстанції, яке звільнило один із підрозділів страхової компанії Allianz від відшкодування збитків щодо ризику переривання бізнесу в умовах пандемічних обмежень.

Коментарі