Компанія Chubb завершила купівлю азіатських підрозділів Cigna за $5,36 млрд.

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Chubb завершила угоду щодо придбання портфеля страхування життя та інших видів страхування у країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону у компанії Cigna.

Згідно з прес-релізом Chubb, вартість операції склала $5,36 млрд за портфель Cigna зі страхування нещасних випадків і здоров’я (A&H) та страхового бізнесу в Кореї, Тайвані, Новій Зеландії, Таїланді, Гонконгу та Індонезії. Крім цього, Chubb отримає права Cigna на частку в спільному підприємстві в Туреччині.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про першу заяву на покупку підрозділів Cigna. Тоді вартість оголошеної угоди становила $5,75 млрд.

«Зміна остаточної купівельної ціни порівняно з первісним оголошенням відображає вплив підвищення процентних ставок та обмінних курсів на придбану балансову вартість та інші незначні коригування», — йдеться у прес-релізі.

З додаванням бізнесу Cigna, частка Азіатсько-Тихоокеанського регіону в глобальному портфелі Chubb зросте приблизно з $4 млрд до $7 млрд преміального доходу.

Коментарі