Компанія Delos у партнерстві з Lloyd’s намагається застрахувати житло навіть у найнебезпечніших місцях Каліфорнії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Каліфорнії (США) Delos Insurance Solutions за допомогою партнерства з андеррайтерами Лондонського страхового ринку Lloyd’s розширює страхове покриття ризику лісових пожеж для домовласників.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, страхова компанія намагається компенсувати недостатнє покриття в районах, де існує високий ризик виникнення лісових пожеж. За допомогою технології ІІ та супутникових знімків Delos може ідентифікувати житлові об’єкти для страхування.

«Ми прагнемо створити страхові продукти, які допоможуть більшій кількості домовласників у Каліфорнії, які в іншому випадку могли б залишитися незастрахованими, знайти страхове покриття», – прокоментував Кевін Стейн, генеральний директор Delos.

Раніше північноамериканська страхова компанія Allstate заявила, що відновить андеррайтинг у Каліфорнії за умови регуляторних змін у ціновій політиці страховиків. «Якби правила діяли сьогодні, ми почали продавати нові поліси страхування домовласників завтра», — цитує Bloomberg слова Джеральда Циммермана, старшого віце-президента Allstate.

«Дозвольте мені повторити це: як тільки ми зможемо використовувати моделювання катастроф і включити чисту вартість перестрахування в наші тарифи, ми будемо відкриті для бізнесу майже в усіх частинах Каліфорнії», – сказав він під час публічних слухань.

Коментарі