Конкурс стартапів Zurich Innovation Championship визначив найкращих претендентів на головний приз

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance обрала дев’ять найкращих стартапів, які брали участь у оголошеному раніше конкурсі Zurich Innovation Championship.

Переможці конкурсу стартапів «демонструють широкий спектр ініціатив, що відповідають амбіціям компанії щодо використання технологій для покращення якості обслуговування клієнтів. Від допомоги у спрощенні та прискоренні процесів андеррайтингу та врегулювання претензій до залучення, утримання та підтримки клієнтів за допомогою рішень у галузі охорони здоров’я та на шляху до підвищення стійкості до зміни клімату».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що на участь у конкурсному відборі було подано понад 3 тисячі заявок з Європи, Близького Сходу та Африки, Північної Америки, Латинської Америки та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Нагадаємо, конкурсний відбір стартапів відбувається за кількома категоріями, включаючи «Комерційне страхування», «Партнерство у сфері роздрібної торгівлі», «Цифрова підтримка» та «Життя та здоров’я». На першому етапі відбору буде обрано 10 найкращих стартапів, які отримають проектне фінансування у розмірі до $100 тис. «Кульмінацією чемпіонату стане День демонстрації інновацій у вересні 2024 року, на якому успішні ініціативи представлять свої досягнення», — йдеться у прес-релізі Zurich.

Коментарі