Кожна друга азіатська страхова компанія не приступила до реалізації своїх цілей Net-Zero

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Консалтингова компанія з Гонконгу Quinlan & Associates провела дослідження, присвячене готовності компаній з Азіатсько-Тихоокеанського регіону (APAC) впроваджувати принципи ESG у своїй бізнес-стратегії та операційній діяльності.

Згідно з опитуванням, майже третина учасників опитування не розпочала інтеграцію планів ESG (екологічне, соціальне та корпоративне управління), а половина респондентів не приступали до реалізації планів досягнення нульового рівня викидів СО2.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що в опитуванні взяли участь 56 топ-менеджерів із 43 страхових компаній на восьми ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону, включаючи Гонконг, Сінгапур, материковий Китай, Таїланд, Тайвань, Малайзію, Австралію та Південну Корею.

Нагадаємо, за німецькою страховою групою Munich Re Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Zurich Insurance. Таке рішення у компанії пояснили бажанням перенаправити кошти на підтримку своїх клієнтів. Рішення про вихід із NZIA стало наслідком нової методики вимірювання та розкриття інформації про викиди парникових газів.

Коментарі