Квартальний прибуток страхової компанії з Фінляндії Sampo знизився на 10%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перший квартал для страхової групи із Фінляндії, незважаючи на зростання преміального доходу, завершився падінням прибутковості. Згідно з прес-релізом Sampo, прибуток до оподаткування знизився на 10% до 566 млн. євро проти 632 млн. євро роком раніше.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Sampo, преміальний дохід Групи зріс на 7%, але сукупний коефіцієнт дещо погіршився через негативний ефект від Covid-19.

“Ми досягли відмінних результатів андеррайтингу P&C, і наш баланс залишається стійким, що дозволяє запустити нову програму зворотного викупу акцій”, – прокоментував генеральний директор Sampo. “Результати Sampo у першому кварталі виявилися стійкими до зростання економічної та геополітичної невизначеності, що спостерігалася протягом року, особливо у зв’язку з трагічною та невиправданою війною в Україні”, – додав він.

Раніше стало відомо про плани Sampo провести стратегічні зміни у своєму портфелі, який буде орієнтований на майнове та страхування від нещасного випадку.

Коментарі