Лондонський Lloyd’s готується до заборони страхування транспортування російської нафти

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Зусилля щодо координації санкційного тиску щодо російського бізнесу роблять влада Великобританії та Європейського союзу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Financial Times відомо, що сторони намагаються домовитися про роль глобального страхового ринку Лондонський Lloyd’s у припиненні страхового покриття операцій із транспортування російської нафти.

“Великобританія та Європейський союз домовилися про скоординовану заборону на страхування суден, що перевозять російську нафту, щоб убезпечити Москву від страхового ринку Lloyd’s”, – йдеться у публікації FT.

Сьогодні Лондонський Lloyd’s підтвердив свою участь у консультаціях з урядами та регуляторами Великої Британії та Європейського союзу щодо страхування нафти. “Lloyd’s підтримує і, як і раніше, зосереджений на введенні режиму глобальних санкцій проти російської держави”, – заявили в Lloyd’s.

Напередодні стало відомо про включення заборони на страхування транспортування російської нафти до шостого пакету санкцій, схваленого Європейським союзом щодо росії.

Коментарі