Лондонський Lloyd’s прозвітував про двозначне зростання фінансових показників

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сильний баланс та солідна прибутковість в андеррайтингу та інвестиціях – так прокоментували підсумкові результати за минулий рік у Лондонському Lloyd’s.

Згідно з опублікованим звітом за 2023 рік, найбільший страховий ринок Lloyd’s отримав прибуток від андеррайтингу в розмірі 5,9 млрд фунтів стерлінгів, що на 3,3 млрд фунтів стерлінгів більше, ніж у попередньому році. Цей результат призвів до покращення комбінованого коефіцієнта на 7,9 п.п.

Інтернет ресурсу Укрстрахування зі звіту Lloyd’s відомо, що сукупний преміальний дохід зріс на 11,6% до 52,1 млрд фунтів стерлінгів. Таким чином, Lloyd’s третій рік поспіль демонструє двозначне зростання прибутку від андеррайтингу.

«Результати, про які ми повідомляємо сьогодні, є нашими найкращими за новітню історію: видатні результати андеррайтингу підкріплені сильним та стійким балансом. Наша здатність залучати капітал та забезпечувати прибуток від нього є життєво важливою для забезпечення підтримки наших клієнтів в умовах невизначеності», – прокоментував генеральний директор Lloyd’s Джон Ніл.

Коментарі