Лондонський Lloyd’s виплатить співробітникам по 2,5 тисячі фунтів як одноразову допомогу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Співробітники найбільшого страхового ринку можуть розраховувати на підтримку Лондонського Lloyd’s, оскільки інфляція негативно позначається на вартості життя у Великій Британії.

За словами генерального директора Лондонського Lloyd’s Джона Ніла, співробітники з річним окладом менше 75 тисяч фунтів стерлінгів зможуть отримати одноразову допомогу від компанії у розмірі 2,5 тисячі фунтів.

“Ми намагаємося думати про нашу базу витрат, і ми думаємо про наших співробітників, які найбільше постраждають”, – сказав він в інтерв’ю. Він також навів приклад багаторазового підвищення вартості електроенергії, повідомивши, що корпоративні рахунки Lloyd’s за електроенергію зросли на 250% до семизначних чисел. Йдеться про витрати на електроенергію для офісу Lloyd’s у центрі Лондона площею 32 тисячі квадратних метрів.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що подібну ініціативу реалізує британська страхова компанія Aviva. Одноразову виплату у розмірі 1000 фунтів стерлінгів отримають співробітники Aviva, річний дохід якого становить менше 30 тисяч фунтів.

Коментарі