Лондонський страховий ринок отримав позитивний рейтинговий прогноз від AM Best

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best підвищило рейтинговий прогноз щодо страхового сегменту лондонського ринку зі стабільного на позитивний.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт AM Best, лондонський ринок страхування характеризується сильним ціноутворенням для більшості напрямків бізнесу, що сприятиме «хорошій прибутковості андеррайтингу».

Автори звіту наголошують на позитивній динаміці ліній профіциту, яка відкриває можливості для інвестиційної діяльності, а також вказують на проблеми у сфері управління кліматичними ризиками. Крім цього, «існують побоювання щодо соціальної та економічної інфляції у певних напрямках бізнесу».

Нагадаємо, згідно з опублікованим звітом за 2023 рік, найбільший страховий ринок Lloyd’s отримав прибуток від андеррайтингу в розмірі 5,9 млрд. фунтів стерлінгів, що на 3,3 млрд. фунтів стерлінгів більше, ніж у попередньому році. Цей результат призвів до покращення комбінованого коефіцієнта на 7,9 п.п.

Зі звіту Lloyd’s відомо, що сукупний преміальний дохід зріс на 11,6% до 52,1 млрд фунтів стерлінгів. Таким чином, Lloyd’s третій рік поспіль демонструє двозначне зростання прибутку від андеррайтингу.

Коментарі