Міжнародний альянс Net-Zero залишає ще один перестраховик

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія з Німеччини Hannover Re оголосила про вихід зі складу Альянсу страховиків Net-Zero, ставши третьою компанією, що залишила міжнародну групу.
Згідно з заявою Hannover Re, рішення про вихід з Альянсу найбільших страхових та перестрахувальних компаній, які декларують боротьбу з викидами СО2, було ухвалено після «ретельного розгляду».

«Незважаючи на це, Hannover Re, як і раніше, віддана своїй стратегії сталого розвитку, пов’язаним з нею цілям і своїй підтримці Паризької угоди і прагне досягти повної кліматичної нейтральності не пізніше 2050 року», – йдеться в заяві.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що провідна страхова та перестрахувальна компанія Німеччини Munich Re оголосила про вихід із Альянсу страховиків Net-Zero, пояснивши цей крок бажанням сконцентруватися на вирішенні кліматичних планів в індивідуальному порядку.

Після німецької страхової групою Munich Re Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Zurich Insurance. Таке рішення у компанії пояснили бажанням перенаправити кошти на підтримку своїх клієнтів.

Коментарі